Project

General

Profile

bug #7521

refresh of taxonnavigator sometimes does not work for moving taxonnodes

Added by Katja Luther 9 months ago. Updated 29 days ago.

Status:
New
Priority:
Priority14
Assignee:
Category:
taxeditor
Start date:
06/28/2018
Due date:
% Done:

0%

Severity:
normal
Found in Version:

Description

this is a remaining issue of 'Move taxonnodes should be available for multiple selection'
Andreas Müller wrote:

The refresh issue still exists and is critical. It seems to happen with large subtrees. E.g. I moved Charyophyllaceae Juss. with all its >>100 children from 1 classification to another. This took some time (percentage was at 100 for longer time before the job really finished, so we should also work on the percentage computation, 100% should not be reached before the save has really finished - save takes long because many tree indexes need to be recomputed).
Using refresh from menu did also not work. Only reopening navigator did solve the problem.

This still happens though it does not happen always. Once the tree is opened at both places it does not happen but at beginning it may happen.


Related issues

Related to Edit - feature request #7463: Move taxonnodes should be available for multiple selection Closed 06/07/2018

History

#1 Updated by Katja Luther 9 months ago

#2 Updated by Andreas Müller 7 months ago

  • Target version changed from Release 5.2 to Release 5.3

#3 Updated by Katja Luther 6 months ago

  • Target version changed from Release 5.3 to Release 5.4

#4 Updated by Andreas Müller 5 months ago

  • Target version changed from Release 5.4 to Release 5.5

#5 Updated by Andreas Müller 29 days ago

  • Target version changed from Release 5.5 to Release 5.6

#6 Updated by Andreas Müller 29 days ago

  • Target version changed from Release 5.6 to Reviewed Next Major Release

Also available in: Atom PDF

Add picture from clipboard (Maximum size: 40 MB)