Project

General

Profile

Actions

bug #9264

closed

Flag for toggle button for linking taxon with navigator looses/switch value without clicking the button

Added by Katja Luther about 2 years ago. Updated almost 2 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Highest
Assignee:
Category:
taxeditor
Target version:
Start date:
Due date:
% Done:

90%

Estimated time:
Severity:
blocker
Found in Version:

Description

mail WB:

ich habe die Caryophyllales_spp gerade aufgemacht und nach Hammada articulata gesucht und das Resultat (Haloxylon salicornium) aufgerufen. Dann (mit Fokus auf dem gefundenen Synonym) den Link zum Navigator betätigt (der hat übrigens offenbar keinen Hilfetext). Nichts passierte. Klar, war ja auch das Synonym. Aber als ich den Fokus auf den Taxonnamen setzte, passierte auch nichts. Die Positionierung im Navigator erfolgte erst, also ich die Verlinkung wieder abwählte.

mail AM:

ja, diesen Bug habe ich auch schon seit längerem beobachtet. Er äußert sich m.E. aber so, dass hin- und wieder der Toggle-Wert des buttons sich umkehrt, also der Link findet statt, wenn der Button „disabled“ wird statt beim „enablen“. Es scheint sich also ein State gemerkt zu werden im Hintergrund statt einfach den Wert des Buttons auszulesen.


Related issues

Has duplicate EDIT - bug #9247: Link with taxon does not work correctlyDuplicateKatja Luther

Actions
Actions #1

Updated by Andreas Müller almost 2 years ago

  • Target version changed from Unassigned CDM tickets to Release 5.19

I hope this is fast to fix, therefore I move it to 5.19

Actions #2

Updated by Katja Luther almost 2 years ago

  • Status changed from New to Resolved
  • % Done changed from 0 to 50
Actions #3

Updated by Katja Luther almost 2 years ago

  • Assignee changed from Katja Luther to Andreas Müller
  • Severity changed from normal to blocker

please review

Actions #4

Updated by Andreas Müller almost 2 years ago

  • Status changed from Resolved to Feedback
  • Assignee changed from Andreas Müller to Katja Luther
  • % Done changed from 50 to 90

seems to work.

Is the parameter boolean isLinkWithTaxon really needed? it is not used. Is it only to have any parameter? If yes, can we rename it to dummy or so (and mention in the code that/why it is needed?

Generally we can close this ticket.

Actions #5

Updated by Katja Luther almost 2 years ago

  • Status changed from Feedback to Closed

Renamed parameter and close this ticket.

Actions #6

Updated by Andreas Müller almost 2 years ago

  • Subject changed from Flag for toggle button looses/switch value without clicking the button to Flag for toggle button for linking taxon with navigator looses/switch value without clicking the button
Actions #7

Updated by Andreas Müller almost 2 years ago

  • Has duplicate bug #9247: Link with taxon does not work correctly added
Actions

Also available in: Atom PDF