Project

General

Profile

Actions

bug #6949

closed

The Media details view does not show the full image

Added by Patrick Plitzner almost 5 years ago. Updated almost 5 years ago.

Status:
Closed
Priority:
New
Assignee:
Patrick Plitzner
Category:
taxeditor
Target version:
Start date:
Due date:
% Done:

50%

Estimated time:
Severity:
normal
Found in Version:

Description

The Media details view does not show the full image anymore.

E.g. testserver/rem_conf_am -> Media Bulk editor -> search for A* -> select Arenaria biflora L. -> not the full hight of the image is shown (see attachement)

After resizing the window the full image is shown. When using advanced view a larger part of the image is shown but still not the full size.


Related issues

Related to EDIT - bug #6966: "no file found" warning missing in simple media details viewNewKatja Luther

Actions
Copied from EDIT - feature request #6597: Migrate Details ViewClosedPatrick Plitzner

Actions
Actions #1

Updated by Patrick Plitzner almost 5 years ago

Actions #2

Updated by Patrick Plitzner almost 5 years ago

  • Status changed from New to Resolved
  • % Done changed from 0 to 50
Actions #3

Updated by Patrick Plitzner almost 5 years ago

  • Assignee changed from Patrick Plitzner to Andreas Müller
  • Target version changed from Unassigned CDM tickets to Release 4.10
Actions #4

Updated by Andreas Müller almost 5 years ago

Seems to work and can be closed.

There is an issue now which I don't know if it is related. If entering an URL which does not link to any file the "No file found" warning is only shown in advanced view. Is this wanted. Also I would expect that it is shown below the according URL of the MediaRepresentationPart but it is shown on bottom of the Media section.
If this is a bug and not related please feel free to create a new ticket.

Actions #5

Updated by Andreas Müller almost 5 years ago

  • Status changed from Resolved to Feedback
  • Assignee changed from Andreas Müller to Patrick Plitzner
Actions #6

Updated by Patrick Plitzner almost 5 years ago

  • Related to bug #6966: "no file found" warning missing in simple media details view added
Actions #7

Updated by Patrick Plitzner almost 5 years ago

  • Status changed from Feedback to Closed

remaining issue #6966

Actions

Also available in: Atom PDF